U bent hier

Bestuursverkoop

Door Arne Van Den Ke... op wo, 06/02/2019 - 18:15

Locatie 

't Elixir

Tijdstip 

maandag, 11 februari, 2019 - 23:45

Altijd al eens een ijverig bestuurslid willen kopen om te zien hoe capabel die echt is? Wordt dat kot nu wel heel vuil? Geen zin om zelf de pinten te gaan bestellen op Scienticafé?

Volgend semester is je grote kans. Scientica organiseert namelijk de allereerste jaarlijkse Beestige Bestuursverkoop! Het concept is simpel: jij biedt op tegen andere mensen om een bepaald bestuurslid te kopen die je dan één week lang opdrachten mag geven. Deze zal de opdrachten met plezier voor jou vervullen. De verkoop zal doorgaan tijdens het eerste Scienticafé van het semester op 11 februari in't Elixir en zal starten om 12 uur 's nachts. Het is vanzelfsprekend dat onze beheerder en onze secretaris zich zullen laten verkopen dan, maar we hebben wel een aantal verrassingen voor je klaar! Omdat voorzitters zich nu eenmaal belangrijk voelen, zal de onze pas later op de avond verkocht worden, spannend zeg. En om te bewijzen dat niet enkel het bestuur toffe peren zijn zullen ook enkel scienticamandatarissen en presides zichzelf te koop stellen. De namen zullen in de loop van volgende week bekend gemaakt worden.

Om jullie te belonen voor het kopen van ons vee, belonen we jullie per betaalde 6 euro met een gratis pint op het Scienticafé, hoog bieden is dus zeker de boodschap! Plunder alvast je bankrekening, oefen op die biedskillz en zak zeker af naar 't Elixir!


Algemene Afspraken

Verkoop

  1. De verkoop gebeurt per vrij opbod in schijven van €6.
  2. Je ontvangt per betaalde €6 één gratis consumptie van €1 op Scienticafé: Beestenbos gaat Loos


Opdrachten

  1. Niks is verplicht: als een verkocht bestuurslid of verkochte praeses zich helemaal niet goed voelt bij het uitvoeren van een opdracht, kan deze die altijd weigeren. Wel kan er ook daar van het bestuurslid of de praeses een beetje redelijkheid gevraagd worden.
  2. Opdrachten mogen geen illegale handelingen inhouden. Stelen, privaat terrein betreden, ... zijn volledig uit den boze.
  3. Een bestuurslid mag geen geldelijk verlies lijden aan een opdracht.
  4. Verplichtingen gerelateerd aan studie- en
    Scienticawerking en kringwerking in het geval van praesides krijgen voorrang op opdrachten.