Evenementen in de nabije toekomst

You are here

Jobfair 2020

Submitted by Anoniem (not verified) on Tue, 03/03/2020 - 17:04

Locatie 

Seatsruimte OHL, Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven

Tijdstip 

Tuesday, 5 May, 2020 - 11:00 to 16:00

Voor studenten

ENGLISH BELOWKlaar om een volgend hoofdstuk in je leven te beginnen?

Klaar om een werk– of stageplaats te veroveren?

Maak je dan klaar voor de Scientica Jobfair!

Hier word je (met een gratis broodje) verwelkomd door verschillende boeiende bedrijven die de poort kunnen vormen naar jouw eerste werkervaring en naar het begin van jouw toekomst!

English:
Ready for the next chapter of your life?

Ready to find a workplace or an internship?

Prepare yourself for the Scientica Jobfair!

You’ll be welcomed (with a free sandwich) by several interesting companies that could be the gateway to your first job experience and the beginning of your future!

Voor bedrijven

De Scientica Jobfair zal dit academie jaar doorgaan op 5 mei 2020 in de Seatsruimte van OHL Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven. Scientica is de overkoepelende kring voor de Faculteit Wetenschappen aan de KU Leuven. De universiteit draagt wetenschap hoog in het vaandel. Onze studenten hebben dus zeker alle eigenschappen die een wetenschapper nodig heeft. Onder andere nieuwsgierigheid, vooruitstrevendheid en probleemoplossend denken zijn niet vreemd voor hen.

Onze jobbeurs is de ideale plaats om afstuderende studenten warm te maken om voor uw bedrijf te komen werken. Ook zullen hier Bachelor studenten op af komen om zich al warm te laten maken voor de wereld die open gaat na het studeren. Waarschijnlijk zijn er ook toekomstige wetenschappers die op zoek zijn naar een uitdagende stageplaats. Dit zijn allemaal mogelijkheden om studenten vroeg te leren kennen en misschien al te doen uitkijken naar hun carrière later bij u.

Wenst u ook een plaatsje op dit groots evenement of wat extra informatie dan kan u altijd contact opnemen via ons e-mail-adres: bedrijvenrelaties@scientica.be.
Wij verheugen ons erop uw bedrijf te mogen verwelkomen op onze jobbeurs.
Hopelijk tot dan in naam van de wetenschapstudent.

Attending companies

Onderstaande bedrijven zullen aanwezig zijn op onze jobbeurs:
The following companies will be present at the job fair: