U bent hier

Kringraad

Skireis 2019

Door Arne Van Den Ke... op ma, 10/12/2018 - 14:35

Tijdstip 

vrijdag, 1 februari, 2019 - 00:00 tot zondag, 10 februari, 2019 - 00:00

Locatie 

Saint-François Longchamps

Elk jaar kijkt elke sneeuwliefhebber weer uit naar het moment waarop we de frisse berglucht kunnen inademen en ons een week lang kunnen uitleven met onze favoriete wintersport. Dit jaar gaan we richting Saint François Longchamp, een gebied dat bekend staat voor mooie carving pistes en mogelijkheden voor alle niveau’s van wintersporters. De beste invulling van de lesvrije week staat dus op je te wachten. Laat scientica je meenemen naar een fantastisch skigebied, ongelofelijke herinneringen verzekerd !


Niet wachten, gewoon inschrijven !

‘You cannot buy happiness, but you can buy a lift pass"

Praktisch

  • Busreis H/T (vertrek op vrijdag, terug op zondag)
  • Verblijf Résidence Odalys Le Hameau
  • Skipas 6 dagen Grand Domaine (optie: uitbreiding tot 7 of 8 dagen)
  • Gratis Totally après-ski
  • Gratis Totally goodies

Prijs: 439 euro

Bestuursverkoop

Door Arne Van Den Ke... op wo, 06/02/2019 - 18:15

Tijdstip 

maandag, 11 februari, 2019 - 23:45

Locatie 

't Elixir

Altijd al eens een ijverig bestuurslid willen kopen om te zien hoe capabel die echt is? Wordt dat kot nu wel heel vuil? Geen zin om zelf de pinten te gaan bestellen op Scienticafé?

Volgend semester is je grote kans. Scientica organiseert namelijk de allereerste jaarlijkse Beestige Bestuursverkoop! Het concept is simpel: jij biedt op tegen andere mensen om een bepaald bestuurslid te kopen die je dan één week lang opdrachten mag geven. Deze zal de opdrachten met plezier voor jou vervullen. De verkoop zal doorgaan tijdens het eerste Scienticafé van het semester op 11 februari in't Elixir en zal starten om 12 uur 's nachts. Het is vanzelfsprekend dat onze beheerder en onze secretaris zich zullen laten verkopen dan, maar we hebben wel een aantal verrassingen voor je klaar! Omdat voorzitters zich nu eenmaal belangrijk voelen, zal de onze pas later op de avond verkocht worden, spannend zeg. En om te bewijzen dat niet enkel het bestuur toffe peren zijn zullen ook enkel scienticamandatarissen en presides zichzelf te koop stellen. De namen zullen in de loop van volgende week bekend gemaakt worden.

Jobfair 2020

Door Arne Van Den Ke... op za, 15/12/2018 - 21:30

Tijdstip 

dinsdag, 24 maart, 2020 - 11:00

Locatie 

Seatsruimte OHL, Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven

Voor bedrijven

De Scientica Jobfair zal dit academie jaar doorgaan op 24 maart 2020 in de Seatsruimte van OHL Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven. Scientica is de overkoepelende kring voor de Faculteit Wetenschappen aan de KU Leuven. De universiteit draagt wetenschap hoog in het vaandel. Onze studenten hebben dus zeker alle eigenschappen die een wetenschapper nodig heeft. Onder andere nieuwsgierigheid, vooruitstrevendheid en probleemoplossend denken zijn niet vreemd voor hen.

Onze jobbeurs is de ideale plaats om afstuderende studenten warm te maken om voor uw bedrijf te komen werken. Ook zullen hier Bachelor studenten op af komen om zich al warm te laten maken voor de wereld die open gaat na het studeren. Waarschijnlijk zijn er ook toekomstige wetenschappers die op zoek zijn naar een uitdagende stageplaats. Dit zijn allemaal mogelijkheden om studenten vroeg te leren kennen en misschien al te doen uitkijken naar hun carrière later bij u.

Abonneren op Kringraad