Evenementen in de nabije toekomst

U bent hier

Kringraad

Inschrijving Scienticaquiz

Door Arne Van Den Ke... op do, 21/02/2019 - 10:42

Beste liefhebbers van de wetenschap,

Ja, je ziet het goed! Voor de allereerste keer is er een echte Scienticaquiz!! In 10 rondes wordt jullie kennis van verschillende disciplines en natuurlijk van de wetenschap getest. Maar geen nood, ben je toch geen toppertje in quizzen, kan je nog steeds komen voor de geweldige sfeer, want het belooft een gezellige avond te worden. Voor wie dan weer wel heel goed is in quizzen zijn er een aantal mooie prijzen te winnen. Houd hiervoor de komende dagen zeker het evenement in het oog!

Inschrijving Galabal 2019

Door Arne Van Den Ke... op do, 21/02/2019 - 17:03

Het Scientica galabal komt er weer aan. Op vrijdag 22 maart 2019 zullen vanaf 21 uur de deuren van zaal de Hoorn voor jullie open gaan. Leg jullie mooiste jurk of kostuum dus maar alvast klaar, voor de meest stijlvolle avond van het jaar. (ere-)lid: €15. niet-lid: €18. Indien lid moet je op het galabal je lidkaart van je kring kunnen laten zien.

 
1 Start 2 Voltooid

Skireis 2019

Door Arne Van Den Ke... op ma, 10/12/2018 - 14:35

Tijdstip 

vrijdag, 1 februari, 2019 - 00:00 tot zondag, 10 februari, 2019 - 00:00

Locatie 

Saint-François Longchamps

Elk jaar kijkt elke sneeuwliefhebber weer uit naar het moment waarop we de frisse berglucht kunnen inademen en ons een week lang kunnen uitleven met onze favoriete wintersport. Dit jaar gaan we richting Saint François Longchamp, een gebied dat bekend staat voor mooie carving pistes en mogelijkheden voor alle niveau’s van wintersporters. De beste invulling van de lesvrije week staat dus op je te wachten. Laat scientica je meenemen naar een fantastisch skigebied, ongelofelijke herinneringen verzekerd !


Niet wachten, gewoon inschrijven !

‘You cannot buy happiness, but you can buy a lift pass"

Praktisch

  • Busreis H/T (vertrek op vrijdag, terug op zondag)
  • Verblijf Résidence Odalys Le Hameau
  • Skipas 6 dagen Grand Domaine (optie: uitbreiding tot 7 of 8 dagen)
  • Gratis Totally après-ski
  • Gratis Totally goodies

Prijs: 439 euro

Bestuursverkoop

Door Arne Van Den Ke... op wo, 06/02/2019 - 18:15

Tijdstip 

maandag, 11 februari, 2019 - 23:45

Locatie 

't Elixir

Altijd al eens een ijverig bestuurslid willen kopen om te zien hoe capabel die echt is? Wordt dat kot nu wel heel vuil? Geen zin om zelf de pinten te gaan bestellen op Scienticafé?

Volgend semester is je grote kans. Scientica organiseert namelijk de allereerste jaarlijkse Beestige Bestuursverkoop! Het concept is simpel: jij biedt op tegen andere mensen om een bepaald bestuurslid te kopen die je dan één week lang opdrachten mag geven. Deze zal de opdrachten met plezier voor jou vervullen. De verkoop zal doorgaan tijdens het eerste Scienticafé van het semester op 11 februari in't Elixir en zal starten om 12 uur 's nachts. Het is vanzelfsprekend dat onze beheerder en onze secretaris zich zullen laten verkopen dan, maar we hebben wel een aantal verrassingen voor je klaar! Omdat voorzitters zich nu eenmaal belangrijk voelen, zal de onze pas later op de avond verkocht worden, spannend zeg. En om te bewijzen dat niet enkel het bestuur toffe peren zijn zullen ook enkel scienticamandatarissen en presides zichzelf te koop stellen. De namen zullen in de loop van volgende week bekend gemaakt worden.

Jobfair 2019

Door Arne Van Den Ke... op za, 15/12/2018 - 21:30

Tijdstip 

dinsdag, 2 april, 2019 - 11:00 tot 16:00

Locatie 

Seatsruimte OHL, Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven

Voor bedrijven

De Scientica Jobfair zal dit academie jaar doorgaan op 2 April 2019 in de Seatsruimte van OHL Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven. Deze zal toegankelijk zijn voor alle studenten tussen 11 en 16u. Scientica is de overkoepelende kring voor de Faculteit Wetenschappen aan de KU Leuven. De universiteit draagt wetenschap hoog in het vaandel. Onze studenten hebben dus zeker alle eigenschappen die een wetenschapper nodig heeft. Onder andere nieuwsgierigheid, vooruitstrevendheid en probleemoplossend denken zijn niet vreemd voor hen.

Abonneren op Kringraad