KiesWijs

May 13, 2024, 8 p.m. - May 13, 2024, 11 p.m.

Quadrivium, Celestijnenlaan 200, 3001 Heverlee

Inschrijflink: https://forms.gle/YsuSU6pPG8gGNds16

Van Arrondissement tot Zetelverdeling. De komende maand ga je om de oren geslagen worden met een hele hoop verkiezingstermen. Ken jij het verschil tussen ongeldig en blanco stemmen? Hoe zat dat weer met bevoegdheden? Wat moet je meenemen naar het stembureau? Hoe zinvol zijn stemtesten eigenlijk? Wist je dat je je reiskosten naar het stembureau kan terugvorderen? Als je nog nooit bent gaan stemmen is het allemaal best spannend. En als je een student bent met veel deadlines, heb je misschien niet de tijd om op al die vragen een antwoord te vinden.

Kom daarom op 13 mei om 20:00 naar de Rosalind Franklin-aula in het Quadrivium voor KiesWijs: de plaats waar jij als eerste stemmer een antwoord kan vinden op al je vragen omtrent de verkiezingen, beantwoord door experten!

We beginnen met wat praktische info over de verkiezingen. Concrete antwoorden op jouw concrete vragen. Vervolgens gaan we in gesprek met een panel experten over open vragen. Als afsluiter is er een gratis receptie om wat na te praten of, indien je dat wenst, te debatteren. Tot dan!

Inschrijven is niet bindend, maar wel aangeraden: https://forms.gle/YsuSU6pPG8gGNds16

Extra vragen insturen kan hier: https://forms.gle/58x11wdWrd9WHuCo7

Bij deze willen wij onze sponsors LOKO en Deloitte ook even in de bloemetjes zetten. Heel erg bedankt voor jullie bijdragen aan dit informatieve evenement!